Je winkelwagen is momenteel leeg
Koken met veel verse groenten, eerlijk vlees en heerlijke verse vis. In de keuze en het gebruik van ingrediënten gaat het om duurzaamheid en echtheid. Is het puur en zit er liefde in? Is het geen nep of misleiding? Alles moet kloppen.
Nog steeds kookt Ad Maas, de schrijver van het boek, dagelijks met groot plezier intens smaakvolle en sappige maaltijden. Hij werkt altijd met veel verse groenten, eerlijk vlees en heerlijke verse vis. In de keuze en het gebruik van ingrediënten gaat het om duurzaamheid en echtheid. Is het puur en zit er liefde in? Is het geen nep of misleiding? Alles moet kloppen.
Zijn stijl van koken heeft invloeden uit de Japanse, Indiase, Frans-Italiaanse en Midden-Oosterse keuken.
Goed koken en een goede maaltijd worden natuurlijk bepaald door het talent, de ambachtelijke kwaliteiten en de toewijding van de kok. Er is echter nog een andere dimensie die meewerkt en dat is de menskwaliteit van de kok. Hoe jij in je leven staat en omgaat met de omstandigheden die op je pad komen, bepaalt mede hoe jij in je pannen roert. Met hart en ziel koken zorgt ervoor dat eten ‘geladen’ wordt. Dat proef je! Dit gaat voorbij het culinaire en voorbij de ‘looks’.
Ik ben chef-kok, kookinspirator, smaakmaker, trainer in koken en gastvrijheid en vooral ook mens. Een gedreven mens, gedreven om voluit tot bloei en verdieping te komen en om anderen daartoe te inspireren!